Ambasadorul invizibil Nichita Danilov

ISBN:

Published: 2010

Paperback

464 pages


Description

Ambasadorul invizibil  by  Nichita Danilov

Ambasadorul invizibil by Nichita Danilov
2010 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 464 pages | ISBN: | 8.21 Mb

Postfata de Radu Aldulescu„Roman polifonic, cinematografic in multe din paginile sale, construind personaje memorabile, cultivind un fantastic de extractie gogoliana, dar si scene in care protagonisti sint fantome ale trecutului, precum Cezar, PetruMorePostfata de Radu Aldulescu„Roman polifonic, cinematografic in multe din paginile sale, construind personaje memorabile, cultivind un fantastic de extractie gogoliana, dar si scene in care protagonisti sint fantome ale trecutului, precum Cezar, Petru cel Mare, Ivan cel Groaznic si Vlad Tepes, Lenin si Stalin, Dimitrie Cantemir, dar si Dante, Shakespeare, Cervantes ori Kant, Ambasadorul invizibil prilejuieste autorului o meditatie pe tema puterii, vizitata in strafundurile intimitatii ei.

Ambasadorul invizibil este cel mai bun roman al lui Nichita Danilov si, nu ezit sa o spun, una dintre cele mai remarcabile aparitii ale prozei noastre din ultimii ani. Sint convins ca, de data asta, Nichita Danilov a dat lovitura, ce mai!” (Bogdan Cretu)„Daca in Locomotiva Noimann trimba de fum a viziunilor poematice transforma naratiunea intr-un «ambasador invizibil» al sensului, in acest roman sugestivitatea imaginarului e sustinuta de o poveste palpitanta la culme, cu episoade senzationale si cu o veritabila galerie de personaje care se tin minte.

Ambasadorul invizibil e un roman fantastic, o carte-labirint cu totul neobisnuita in contextul actual, marcat de teroarea sfirsitului literaturii si a «minimalismului» obligatoriu. Citindu-l pe Nichita Danilov, redevenim contemporani cu fluturii si cu bunul Dumnezeu.” (Antonio Patras)Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ambasadorul invizibil":


profoundhistory.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us