Sapte tanjiri ale inimii Mike Bickle

ISBN:

Published:

Paperback

166 pages


Description

Sapte tanjiri ale inimii  by  Mike Bickle

Sapte tanjiri ale inimii by Mike Bickle
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 166 pages | ISBN: | 9.60 Mb

Sapte tanjiri ale inimiiNumai Dumnezeu ne poate implini tanjirile care tot de la El vin. Numai Dumnezeu poate implini cu adevarat cele mai profunde tanjiri ale inimii noastre. Atunci cand intelegem ca tanjirile noastre sunt bune si ca DumnezeuMoreSapte tanjiri ale inimiiNumai Dumnezeu ne poate implini tanjirile care tot de la El vin. Numai Dumnezeu poate implini cu adevarat cele mai profunde tanjiri ale inimii noastre.

Atunci cand intelegem ca tanjirile noastre sunt bune si ca Dumnezeu doreste sa le implineasca, descoperim libertatea si bucuria. In acest context, noi vom experimenta o intimitate cu Dumnezeu despre care nici macar nu stiam ca este posibila!Dumnezeu a pus tanjiri deosebite in inima fiecarei persoane. Tanjim dupa frumusete, dupa maretie, fascinatie, intimitate.

Cu totii tanjim sa stim ca ceilalti se bucura de noi, tanjim sa fim dedicati din toata inima si sa avem un impact profund si de durata.Multi dintre noi am fost invatati sa respingem astfel de tanjiri. Ni s-a spus ca ele nu vin de la Dumnezeu. Problema insa nu sta in aceste tanjiri – ele sunt de la Dumnezeu si nu pot fi negate. Problemele se ivesc atunci cand incercam implinirea acestor tanjiri legitime prin mijloace gresite.Numai Dumnezeu ne poate implini tanjirile care tot de la El vin.

Numai Dumnezeu poate implini cu adevarat cele mai profunde tanjiri ale inimii noastre. Atunci cand intelegem ca tanjirile noastre sunt bune si ca Dumnezeu doreste sa le implineasca, descoperim libertatea si bucuria. In acest context, noi vom experimenta o intimitate cu Dumnezeu despre care nici macar nu stiam ca este posibila!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Sapte tanjiri ale inimii":


profoundhistory.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us